Avslöjande: Miljonärs-mamma från allt i denna exklusiva rapport

Hur du kan tjäna 1 082 416 kr/år på din fritid

Sett på:

Inlägg från: Finance Reports

Rea Andersson, mamma till två från Local, var trött på att oroa sig hela tiden för var nästa hundralapp skulle tas från. Livet kändes som om det bara var en rad av räkningar och att bekymra sig för hur räkningarna skulle kunna betalas. För ungefär ett år sedan havererade bilen för henne och hon hade inga pengar för att få det fixat. Hon kommer ihåg just den natten, efter att hon lagt sina ungar, då hon bara grät i en hel timme. Hon kunde inte hantera stressen längre. Hon ville ta hand itu med sin ekonomi och lista ut ett sätt som kunde få henne ur denna knipa. Hon började söka på nätet efter andra sätt att tjäna pengar. Hon landade på bedrägeri-webbplatser med scam efter scam efter scam under några månader och var redo att ge upp...

Som tur var, en mycket sen natt några månader senare, lönade sig slutligen hennes långa timmar av efterforskningar och hon upptäckte ett sätt att arbeta på nätet hemifrån på sin fritid med webbplatser som Amazon, Google, Walmart, Apple och andra.

Jag läste Reas blogg förra månaden och beslutade att ta upp hennes berättelse i vårt lokala jobbreportage. Under vår intervju berättade hon för mig om sin fantastiska historia. "Nu tjänar jag som grundlön cirka 59 000 - 78 000 kr i månaden på nätet. Det räcker för att utan problem kunna byta ut min gamla arbetsinkomst, särskilt med tanke på att jag bara arbetar ungefär 10-13 timmar i veckan hemifrån."

Att arbeta på nätet har inneburit en enorm förändring för Rea. "Jag behövde en pålitlig inkomst, jag var inte intresserad av "bli-rik-snabbt"-bluffen, som man ser överallt på Internet. Alla dessa är pyramidspel, eller sådant där du måste sälja till dina vänner och din familj. Jag behövde bara ett lagligt sätt för att försörja mig och min familj. Den bästa delen av att arbeta på nätet är att jag alltid hemma med barnen och jag sparar en massa pengar".

Jag tjänar i grund och botten 59 000-78 000 kr i månaden på nätet.

Rea Andersson

Jag frågade henne om hur hon upptäckte sin "förseglade läppar"-hemlighet. "Ärligt talat är det lättare än man skulle kunna tro, allt jag gjorde var att fylla i ett enkelt formulär för att få tillgång till Daily Profit-systemet. Jag fick instruktionshandboken och inom en månad drog jag in över 39 000 kr i månaden. Instruktionerna är ganska enkla, jag är ingen datarnörd, men jag kan använda Internet. Jag fyller i blanketter och surfar på webbplatser, jag behöver inte ens sälja något och ingen måste köpa något. Det är lika enkelt som att vara inne på Facebook".

Nät-jätten Google, värd över 1 100 miljarder kronor, är den mest använda sökmotorn och Internet-marknadsplatsen. Google är den främsta webbplatsen i världen, där över 50 procent av all Internet-trafik flyter genom dem varje dag. Att använda Google och andra sökmotorer för att tjäna pengar på nätet har varit en tankeställare för Rea. "Det finns gott om bedrägerier på Internet som hävdar du kan tjäna 500 000 kr i månaden, men bedragare är precis vad de är, scam". Ur min konversation med Rea, "jag får en bra lön från hemmet, vilket är enastående, för ett år sedan var jag arbetslös med en fruktansvärd ekonomi. Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag, för att jag fick ta del av dessa instruktioner och nu är det min plikt att föra det vidare och dela med mig till andra."

Rea har aldrig delat med sig av sin historia förut, det här är första gången hon går ut offentligt.

Om du kämpar som jag gjorde, och vill förändra ditt liv helt, rekommenderar jag verkligen att ansluter dig idag

Rea Andersson

Så här startar man:

Utrymmet är begränsat.
Platser finns fortfarande tillgängliga från:

 • Steg 1: Titta på videon och följ instruktionerna på Daily Profit för att sätt upp ditt konto.
 • Steg 2: Du bör få din första check inom en vecka ungefär. Eller så kan du börja få dem överförda direkt till ditt bankkonto. (Dina första checkar kommer att vara på cirka 5 000 kr till 15 000 kr i veckan. Sedan går det uppåt därifrån. Det beror helt och hållet på hur mycket tid du spenderar på detta).
KOM IGÅNG NU!

Associerade länkar:

Daily Profit - OFFICIELL WEBBPLATS


  • Charlotte Cox
   Fungerar detta verkligen? Jag menar hela grejen med att arbeta hemifrån? Har någon testat detta än? Ser lovande ut...
   • Sophie Clarke
    @Charlotte du måste arbeta och använda datorn och internet och om du kan göra detta och sätta av lite tid varje dag så kan du göra detta utan problem. Jag har jobbat med det i en månad och har tjänat över 20 000 kr redan. Låt mig få veta om du behöver mer hjälp.
  • Ruby Mason
   Jag vill bara lägga till min historia; jag tror andra skulle vilja höra. Jag var också alltid misstänksam mot erbjudanden att arbeta hemma, därför att se verkade alltid vara scam. Men strax efter att vi drabbades av recession, blev jag lite skrämd. Jag ville ha en reservplan bara utifall att. Så jag tog emot ert råd och skaffade min Daily Profit (då de erbjöd en pengarna-tillbaka-garanti). Det fungerade helt charmant – jag tjänade pengar direkt! Jag blev friställd till slut, precis som jag hade befarat, men eftersom jag hade använt Brit-metoden hade jag pengar att falla tillbaka på. Nu tjänar jag mer än jag gjorde på mitt jobb!
   • Sophie Clarke
    Det är trevligt att läsa din historia @Ruby....glad att du tjänar lite pengar. Ger mig hopp om att det ska fungera för mig också! Förhoppningsvis kan jag komma ur min studieskuld...
  • Mia Graham
   Kommer att få det i morron...
  • Emily Patel
   Tack för infon, jag började med detta för 4 veckor sedan. Jag har fått min FÖRSTA check på totalt 3 500 kr, rätt så coolt!
  • Noah Thompson
   Jag var rätt så orolig för hela grejen. Jag har aldrig jobbat hemifrån, Men OK, jag gick precis med och allt är väl, så jag meddelar hur det går!
  • Cooper Wilson
   Jag ville bara berätta för alla att jag fick min första check idag på 7500 kr!
  • Grace Davis
   Detta är fantastiskt! Med all scam på nätet var det svårt att hitta ett lagligt system nu för tiden, tack för infon...
  • Ellie Green
   Fastän jag inte var så nöjd med att beställa på nätet, ville jag inte missa detta erbjudande, Bra service och stort tack för informationen, jag har gått och beställt...
  • Katie Smith
   Jag fick precis paketet. Tack för rådet! Jag håller kontakten... Jag skulle kunna tjäna lite extra pengar snart... :)
  • Jack Lewis
   Bara en snabb notering... Det fungerar, med du måste kunna använda en dator åtminstone lite grann. Om du kan använda e-post etc. kommer det att ordna sig.
  • Tohloria Lewis
   Jag tycker detta är fantastiskt och kommer verkligen lägligt just nu. Jag är inte den bästa datoranvändaren men jag tycker att jag kan posta länkar!!! :)
  • Tanya Porquez
   Jag började för bara 6 veckor sedan och jag har fått 2 checkar på totalt 22 000kr...detta är det bästa beslut jag har tagit på länge! "Tack för att ni ger mig denna utomordentliga möjlighet at tjäna extra pengar från hemmet. De extra kontanterna har förändrat mitt liv på så många sätt. Tack så mycket!"
  • Katy Barrott
   Jag kommer att göra allt för att aldrig behöva jobba på kontor igen någonsin... Om jag kunde vara min egen chef skulle det vara fantastiskt...
  • Amanda Gibson
   Tidpunkten för detta kunde inte vara bättre, Vi kämpar också och detta kan vara lösningen.
  • Julie Keyse
   Fungerar verkligen detta grabbar...? Jag är lite skeptisk... hur mycket krut måste jag lägga ner?
   • Alanna 'martin' Payne
    Jag använder det nu och det är häftigt! Jag registrerade mig för mitt konto och har tagit hem feta utbetalningscheckar. Helt sant, första veckan tjänade jag 2 975kr och andra veckan dubblade jag det och sen blev det en snöbollseffekt till 1 200 kr per dag! Föjl barra kursen… dom hjälper dig...
  • Sarah Williams
   Tack för infon, startade detta för precis 2 veckor sedan. Jag har fått 2 checkar på totalt 7 390 kr, ganska coolt!
  • Kirsten Bauman Riley
   Jag beställde det idag... kan inte vänta på att få lägga beslag på det... tack för infon...

  Rea Andersson är en helt vanlig mamma, som förlorade sitt jobb under förra året och där hon, efter en misslyckad jobbjakt, började arbeta på nätet. Jag intervjuade henne om hennes fantastiska berättelse och hon avslöjade sina steg mot framgång.

  Steg 1: Titta på videon och följ instruktionerna på Daily Profit för att sätt upp ditt konto.

  Steg 2: Du bör få din första check inom en vecka ungefär. Eller så kan du börja få dem överförda direkt till ditt bankkonto. (Dina första checkar kommer att vara på cirka 5 000 kr till 15 000 kr i veckan. Sedan går det uppåt därifrån. Det beror helt och hållet på hur mycket tid du spenderar på detta).

  Utrymmet är begränsat.
  Platser finns fortfarande tillgängliga från: